PRODUCATOR

SI

DISTRIBUITOR

SC PROTECT DISTRIBUTION SRL
RO 22942440
Unitate protejata conform ordinului de ministru nr 1423/2020 Nr autorizatie 93/10.03.2021 Ordin nr 499/10.03.2021

PRODUSELE NOASTRE

 Producem încălțăminte în sistem de tălpuire CR (cusut pe ramă), CB (cusut talpă prin branț) și IF (încălțăminte flexibilă la care talpa și rama se cos pe marginea fețelor la mașina de cusut talpă pe dinafară).

“Faptul ca am mentinut o colaborare de mai bine de 10 ani, spune totul”

A fost o adevărată experiență să lucrez cu Protect Styl. Calitatea, seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovadă mi-au oferit un plus de siguranță, iar rezultatul final m-a impresionat.
s.c. makaz group s.r.l.

Aprovizionarea cu materii prime se face de pe piața internă și externă în urma unui audit, astfel am renunțat la toate produsele ieftine la care concurența asiatică este puternică și am impus pe piață produse de calitate.

Ne respectăm clienții și facem eforturi în fiecare zi pentru a îmbunătăți atât produsele, cât și relația cu colaboratorii noștri. Astfel, toate relațiile construite au fost menținute foarte strâns de-a lungul timpului, mulțumind pe fiecare cu produse de calitate.

Echipa noastra

Secția de producție  dispune de o linie completă și este dotată cu utilaje moderne cu o capacitate de producție de până la 50 de perechi pe zi. Procesul de producție se desfășoară în flux continuu pe benzi (croit, cusut, tălpuit), asigurând posibilitatea controlului calitativ interfazic.

Contact

  • Bacau, B-dul Unirii, nr 30
  • andrei.juganaru@protectstyl.ro
  • 0234 515 253
  • 0747151634