Reducere!

Mască de protecție

62,99 lei 57,99 lei

Masca de protectie din piele confectionata integral din piele box bovina, culoare alb; grosime: 1.00 mm – 1.20 mm. Pielea este rezistenta si flexibila pentru a manevra cu usurinta masca.

Descriere

MASCA DE PROTECTIE DIN PIELE
Caracteristici constructive: confectionata integral din piele box bovina, culoare alb; grosime: 1.00 mm – 1.20 mm. Pielea este rezistenta si flexibila pentru a manevra cu usurinta masca.

Caracteristici tehnice: masca este croita si asamblata manual. Aceasta este compusa dintr-o bucata de piele prevazuta cu perforatii ce acopera gura si nasul si 2 barete cu catarama ce se pot ajusta pentru a regla lungimea. In interiorul mastii de protectie se introduc pansamente tip tifon steril ce se pot achizitiona de la orice farmacie sau firma producatoare. Este recomandata schimbarea pansamentului la fiecare 3-4 ore pentru a-si pastra eficienta in protectia contra microbilor.

Dezinfectarea mastii de protectie se face cu dezinfectant alcoolic sau sterilizare cu abur, pielea pastrandu-si toate proprietatile in contact cu acestea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mască de protecție”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *